za DDD poslove, kontrolu robe i trgovinu

 
line decor
  HOME  ::  
line decor
   
 
O nama
 

  agrosan d.o.o.

Tvrtka je registrirana 1991. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću s ciljem obavljanja usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, kontrole robe i trgovinu. Prvo sjedište tvrtke bilo je na Jelenovcu, a sadašnje je u Novom Zagrebu u Hermanovoj ulici 13.
Poslovima iz djelatnosti tvrtke rukovode izuzetno iskusni stručnjaci sa dugogodišnjim radnim iskustvom koji posjeduju i licencu proizvođača toksičnih plinova ''Degesch''. Aktivnim sudjelovanjima na seminarima DDD i zaštite uskladištenih poljoprivrednih proizvoda (ZUPP) djelatnicima tvrtke dostupna su najnovija saznanja o novostima u svijetu primjenjivima i kod nas. Posebno nam imponira činjenica da su kod nas bili na specijalizaciji i kolege iz susjednih država radi usavršavanja znanja i praktičnog rada na poslovima fumigacije.
Tvrtka je opremljena svakovrsnom opremom prvenstveno za obavljanje poslova fumigacije u gotovo svim uvjetima, te za preventivno tretiranje žita. Za obavljanje poslova tvrtka posjeduje odobrenje Ministarstva poljoprivrede i šumarstva, Ministarstva kulture i Ministarstva zdravlja. U svom radu koristimo iskljičivo sredstva koja imaju dozvolu za primjenu u našoj zemlji i EU.